MHE 2018 őszi workshopjai

Kedves Érdeklődő!

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy ősszel folytatódnak a már jól ismert péntek délutáni szakmai programok, havonta egy workshop keretében. Jelentkezésre a workshopot megelőző 1 hónapban, interneten keresztüli jelentkezési lap kitöltésével lesz lehetőség.

Kérjük, figyelje folyamatosan megújuló aktuális felhívásinkat is!

2018. szeptember 21-én 16 – 19 óráig Dr. Fadgyas Ildikó pszichiáter, addiktológus, pszichoterapeuta: Katatím imaginatív szimbólumok az integratív hipnoterápia gyakorlatában címmel tartja meg workshopját. A KIP, a Katatím Imaginatív Pszichoterápia, korábbi nevén katatím képélmény, egy mélylélektani pszichodinamikai alapokon nyugvó imaginatív pszichoterápiás eljárás. A módszert az 1950-es években Hanscarl Leuner dolgozta ki és vezette be a pszichoterápiák sorába tudományosan megalapozott módszerként.

Jelentkezési lap (Fadgyas workshopra)

 

2018. október 5-én 16 – 19 óráig Dr. Benczúr Lilla pszichológus, hipnoterapeuta, meseterapeuta a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétli Mese és hipnózis címmel tartott workshopját. A program során a résztvevők megismerkednek azzal, hogy hogyan lehet a mesékkel másképpen is dolgozni, mint ahogy megszoktuk. Mindezt interaktívan, mesével, esetekkel dolgozva.
A workshopon a létszám a bemutatásra kerülő technikának megfelelően korlátozott, maximum 18 fő. Emiatt előzetes regisztráció szükséges! Amint elküldte írásos jelentkezését, visszajelzést fog kapni, hogy jelentkezését elfogadtuk. Kérjük, hogy a visszaigazoló emailt követően mielőbb (1-2 nap) utalja át a részvételi díjat! Jelentkezését csak az átutalás alapján tudjuk véglegesíteni!

 

2018. november 9-én 16-19 óráig Dr. Sümeg Szilvia pszichiáter, hipnoterapeuta: Transz és modalitásai a traumafeldolgozás vonatkozásában tart workshopot. Esetismertetéseken keresztül betekintést nyújt az előadó különféle pszichoterápiás módszerek együttes alkalmazásába a traumafeldolgozás vonatkozásában: a szimbólumokkal és álmokkal való munka, a hipnózis és EMDR lehetőséget nyújt a transz különféle módozatainak megélésére.

 

2018. november 30-án 16-19 óráig Bokor Judit klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta: Hipnózis és időperspektívák címen tart workshopot. Részletesen hallhatunk arról, hogy a rossz szokások, függőségek, étkezési zavarok kezelésében nagy segítséget nyújthat, ha a páciens kiegyensúlyozatlan, hibás időperspektíva profilját átalakítjuk a hipnoterápiás kezelés során. Az idősíkok átjárhatósága, illetve az időperspektíva profil átalakítása sokat segíthet a tudatosabb kontroll kialakításában, a rossz szokások, függőségek kezelésében.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x