Professor emeritus Bányai Éva: Hipno-pszichoterápia daganatos betegeknél: a személyes és online találkozások sajátosságai.

Kedves Érdeklődők!
Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok!

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe:
Professor emeritus Bányai Éva: Hipno-pszichoterápia daganatos betegeknél: a személyes és online találkozások sajátosságai.

A műhely első felében elméleti szempontok és saját kutatási eredményeink alapján megindokoljuk, miért érdemes a hipnoterápiát széles körben alkalmazni a daganatos betegek kemoterápiájának és sugárkezelésének kiegészítő terápiájaként. Eset-vignettákkal illusztráljuk, milyen nehézségekkel kell megküzdenie a terapeutának rákbetegeknél az eredményes hipno-pszichoterápia kivitelezhetősége érdekében. A hipnózis interakció kölcsönös archaikus bevonódást kiváltó hatása miatt különösen nagy problémát jelent a halállal való rendszeres szembesülés, ami gyakran a saját halandóságunkkal kapcsolatos egzisztenciális szorongást vált ki.

A műhely második felében saját élmény szinten átélhetővé teszünk néhány olyan technikát, amelyek segíthetnek az egzisztenciális szorongás és a terápia szervezésével kapcsolatos problémák leküzdésében. Ez segítséget jelenthet az eddig tartózkodó kollegáknak a rákbetegekkel folytatott hipnoterápia elkezdésében, a már gyakorlattal rendelkezőknek pedig a terápia hatékonyabb, eredményes folytatásában.

Végül kitérünk a koronavírus járvány miatt szükségessé vált online hipno-pszichoterápia sajátos problémáira a daganatos betegeknél, és tapasztalataink alapján javaslatot teszünk azok megoldására.

Jelentkezni az alábbi linken lehet:

Jelentkezési lap

Fontos tudnivalók:
A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadássorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.
Időpont: 2021. 02. 05. 16-19 óra

A járványhelyzetre való tekintettel a műhely online lesz megtartva, ZOOM alkalmazással. A részvételt csak előzetes regisztráció és a részvételi díj átutalással történt befizetése esetén tudjuk biztosítani. 

Jelentkezés és átutalás legkésőbb a rendezvény előtti napon 24 óráig tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy jelentkezésnél tüntessék fel a Zoom alkalmazásban alkalmazott felhasználói nevüket a könnyebb beazonosításhoz! ZOOM hozzáférési linket a jelentkezéskor megadott email címen küldjük meg a rendezvény napján!

Részvételi díj 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft.
Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:
CIB 10700244 – 26137702 – 51100005
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Bányai műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Bányai műhely”).
Átutalással fizetésnél annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x