2019. október 4. | Dr. Sőti Csaba Ph.D. orvos, hipnoterapeuta: Transz-formáció: hipnotikus átalakító munka a Belső Gyermekkel

Kedves Érdeklődők!
Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok!

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek előadója és címe:
Dr. Sőti Csaba Ph.D. orvos, hipnoterapeuta: Transz-formáció: hipnotikus átalakító munka a Belső Gyermekkel

A gyermekkor az élet legelső, tágabb értelemben a fogantatástól a pubertásig terjedő szakasza. Az egyént itt ért hatások és erre adott válaszok, tapasztalások lenyomatai alakítják a felnőtt személyiséget és töltik meg tartalommal a Belső Gyermek archetípusát. Itt gyökereznek azok a tudattalan testi-gondolati-érzelmi minták, melyek változatos tünetek formájában szabotálják a jelen életet és beárnyékolják a jövőt. A tünetek a Belső Gyermek jelzései, olyan aspektusoké, melyek együttérző figyelmet és helyet kérnek az érett személyiségben.

A terápia kapcsolatfelvétel a múlt fájdalmas és megtagadott emlékeivel, melyet megalapoz, hogy a segítséget kereső páciens gyakran „gyermeki”, regresszív állapotban érkezik a terapeutához. Azonban a Belső Gyermek nemcsak az elakadások tere, hanem bőséges, addig rejtett erőforrások kincsestára is, melyek mobilizálása katalizálja a változást.

A gyermekkor varázslatos világa természetes transzállapot, mely az elme mélyebb rétegeiben lakozik. A terápiás transz egyszerre segít a Belső Gyermek különböző minőségeivel történő kapcsolatteremtésben, a páciens tudattalan bölcsességének felébresztésében, az addig visszatartott élmények megfelelő kifejezésében és az intervenciók kivitelezésében. A műhelyen a szerző elméleti megfontolások, módszertani- és esetismertetések révén mutatja be a hipnózis és egyéb, kitágult tudatosságot indukáló módszerekben rejlő különleges terápiás lehetőségeket.

A műhely minden érdeklődő orvos/pszichológus/hipnoterapeuta és képződő kolléga, egyetemi hallgató számára nyitott.! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Jelentkezni az alábbi linken tud:

Jelentkezési lap 

Fontos tudnivalók:

A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadás sorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.
Időpont: 2019. október 4. 16:00 – 18:00 óra

Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 216. terem.

Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.

Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:

CIB 10700244 – 26137702 – 51100005

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Sőti műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Sőti műhely”).

Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy