2020. március 20. | Dr. Biró Gyula pszichoterapeuta, klinikai pszichológus: Bevezetés az Ego-state pszichoterápiák rendszerébe – előadás és demo együtt.

Kedves Érdeklődők!
Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok!

Tekintettel a koronavírus járvány miatti intézkedésekre, az MHE által 2020.03.20-án 16 órára tervezett Bíró Gyula workshopja ELMARAD!
Amint erre lehetőség nyílik, a workshopot egy későbbi időpontban tartjuk meg.
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe:
Dr. Biró Gyula pszichoterapeuta, klinikai pszichológus: Bevezetés az Ego-state pszichoterápiák rendszerébe – előadás és demo együtt.

Az Ego-State terápia nagyon hatékony pszichoterápiás módszer, amely szintén módosult tudatállapottal dolgozik. Az Ego-State abból az alapvetésből indul ki, hogy a személyiség (mindenkié) nem homogén egész, hanem különböző összetevőkből (részekből) létrehozza a mindenkori Én-Állapotot (Ego-State). Az Ego-State pszichoterapeuta direkt azokkal a személyiség-részekkel dolgozik, amelyekkel a terápiás változás legeredményesebben elérhető.

Mindannyiunkban számtalan Én-Állapot létezik, melyek között olyanok is léteznek, melyek magukban hordoznak hatalmi- és gyermeki mindenhatósági érzelmeket, emócionális hátterű gondolkodásmódokat, képességeket, belső erőforrásokat, személyiség vonásokat. Ha azt mondjuk ez az egyik részem, akkor egyik én-állapotunkról van szó.

A különböző Én-Állapotok szinesítik és gazdagítják az életünket. Fájdalmat és szenvedést tartalmazó Én-Állapotunknak viszont nyugtalanság és fájdalmas érzelmi reakciók a következménye. Ha két Én-Állapotunk konfliktusban vannak egymással, fáradtnak, összetörtnek érezzük magunkat.

A képzésre elsősorban hipnoterapeuták, klinikai pszichológusok, pszichiáterek, pszichoterapeuták jelentkezését várjuk!

Jelentkezési lap 

Fontos tudnivalók:

A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadás sorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.

Dátum, időpont: –
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 301. terem.
Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.

Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni: 
CIB 10700244 – 26137702 – 51100005

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Bíró műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Bíró műhely”).
Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x