Gyógyító belső világ (hanganyag)

Gyógyító belső világ (hanganyagok)

Az itt található hanganyagokat arra használhatjuk, hogy könnyebben, rugalmasabban tudjuk kezelni a mostani kihívásokat. Oldják a ránk háruló stresszt, váratlan megoldásokat kínálnak, így a szervezetünk ott tud hatékony lenni, ahol valóban szükség van rá. Az immunrendszerünk áll majd ellen, míg mi pihenünk.

Hozzáférés:  Az írott anyagainkon mindig megtalálja a QR kódot és a linket, ami erre  weboldalra irányítja azt, akinek szüksége van az itt található tartalmakra. Innen a hangfájl lejátszható telefonnal, vagy mp3 lejátszóval. Így saját eszközzel akkor is használhatóak hanganyagok, ha az intézmény nem tud a lejátszáshoz szükséges eszközt biztosítani.

A pozitív szuggesztiókra épülő anyagainkban egy-egy önnek fontos témára talál rövid és hosszú szöveget is.

A hosszú változat nagyobb elmélyülést tesz lehetővé. Ha van rá ideje, lehetősége, akkor érdemes a hosszú változatot meghallgatni. A hosszú szövegek könnyebben lehetővé teszik, hogy azokat az érzéseket, készségeket, új meglátásokat, nyugalmi és/vagy erőállapotokat, amiket a hosszú hanganyagok hallgatása révén megél, el is sajátítsa, és bármikor felidézhesse, újra átélhesse, amikor szüksége van rá. A hosszú változatok általában otthoni hallgatásra vannak, vagy egyéb olyan körülményre, amikor van rá idő.

A rövid változatok olyan helyzetekre vannak, amikor gyors feltöltődésre van szüksége és lehetősége. Ezek általában segítenek felidézni azt, amit korábban, nyugalmi időben a hosszú változat révén elsajátított, és/vagy önmagukban is segítséget adnak egy-egy adott helyzet jobb, rugalmasabb kezeléséhez. Jó szolgálatot tehetnek az aktív időszakokban megteremtett nyugalmas 5 percekben, hogy muníciót adjanak a további munkához, aktivitáshoz, várható nehézségekkel való megküzdéshez.

Villámgyakorlatok
Néhány relaxációs gyakorlat után a szervezte megtanul a gondolatok segítségével a kívánt állapotba kerülni. Ilyenkor és/vagy szükség esetén a villámgyakorlatok gyors enyhülést adnak. Apró testi jelekhez kapcsolva megtanítják, hogy szükség esetén készség szinten tudja előidézni a kívánt állapotot.

A mesék
A népmesék alkalmat és lehetőséget teremtenek az elcsendesedésre, a megpihenésre, azönmagunkba való visszatalálásra, belső erőforrásaink mozgósítására, belső egyensúlyunk
megtalálásra. Ezek a történetek abban segítenek, hogy a legmegfelelőbb módon tudjunkkapcsolódni önmagunkhoz és a körülöttünk lévő világhoz nehéz helyzetekben is. Etörténetek a remény forrásai is, hiszen valójában azoknak a mély emberi tapasztalatoknakképekben letisztult megfogalmazásai, ahogyan az időben előttünk járók átélték és megéltéknehéz élethelyzeteiket, és megtapasztalták azok elmúltát is. A mesék élőszavas mesemondásban hangoznak el, úgy, ahogyan egy valós meseterápiás foglalkozáson is el szoktak hangozni. Ez a fajta mesemondás a belső képalkotás, a tapintás, a hangok, az illatok, a színek belső megtapasztalásán keresztül ahhoz segíti a hallgatót, hogy a legnagyobb szabadsággal és mélységben tudjon kapcsolódni a történethez.

Gyakoriság: Mindegyik szöveg napi rendszerességgel hallgatható. A rövid szövegek nagyon sűrű bevetési időszakban igény és lehetőség szerint akár többször is hallgathatóak.

Mindig válasszon nyugalmas helyzetet, akár ülve vagy fekve, amikor csak a hanganyagra és önmagára figyelhet.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
Jude
Jude
2022-01-13 01:16

Minden este meghallgatom a Bátor kis papagáj meséjét. Hosszú ideje nehéz élethelyzetben vagyok, ez segít kitartani. Köszönöm.

Dani
Dani
2021-12-02 21:39

Nem értem. Sok hipnózist hallgattam már, de egy hétperces mese képes volt beinditani a kreatív gondolataimat délutánra. Lotilko szárnyaira gondolok. Boldog és reményteli vagyok most is. Nem kellet órákat hallgatnom, hogy így a tudatalattim úgy.. Mindenesetre köszönöm szépen. Dani

Krajczár Petra
Krajczár Petra
2021-05-01 07:21

Nagyon hálás vagyok, hogy Rátok találtam! Minden este hallgatom az anyagokat, és arra alszom el. Elképesztő energiákat szabadít fel bennem! Az elmúlt fél évben: elhagyott a férjem a 4 gyerekemmel, eladtam a hazunkat, sikerult talalnunk újat. Közben dolgozom. És készülnöm kell az államvizsgámra a költözés után. 

Nagyon örülnék olyan meséknek, amik a gyerekekben megerősítik, hogy a gondolatunknak teremtő ereje van, és minden okkal történik. Meg hogy az összetartás nehéz időkben még fontosabb!!
Hálás vagyok a munkátokért! Köszönöm!

nagy marta csilla
nagy marta csilla
2021-03-10 19:06

Az anyag feltöltője igényesebb lehetne a munkájára, legalább a szóközöket használhatná!

Fehérvári Margó
Fehérvári Margó
2022-02-20 15:19

Hát, ha valakinek ez minden, ami eszébe jut ezzel a fantasztikus oldallal kapcsolatban, azt csak sajnálni tudom. (Én is észrevettem a szóköz problémát, de csak az jutott eszembe, ha lehetne, korrigálnám.)
Hatalmas dolog, hogy ilyen segítséget kínálnak, számomra egyszerűen megható.
Nagyon köszönöm.

Zoltán
Zoltán
2022-02-23 19:18

Nem gondolnám,h kritizálni kéne.Örülök,h van ilyen lehetőség.Köszönöm.

Deutsch Heni
2021-01-10 07:28

Köszönöm szépen! Ez valami csoda!! Számomra is, de gyógypedagógusként művészetterapiás módszerrel szeretném a tanítványaimmal feldolgoztatni…. ill csak engedni h hasson rájuk is a mese.
Egyedülálló, csodálatos, amihez itt hozzá tudunk férni! Köszönöm ♥️😘

Sólyom Andrea
Sólyom Andrea
2021-01-10 11:53
Reply to  Deutsch Heni

Kedves Heni!
Mi is köszönjük a visszajelzést, mert számunkra ez nagy erőforrás a munkánkhoz. Kívánunk gyógyító mesehallgatós alkalmakat Önnek is és a tanítványainak is!
Üdvözlettel: Sólyom Andrea

Dr. Nyilas Ildikó Ilona
Dr. Nyilas Ildikó Ilona
2020-12-30 18:40

Nagyon szépen köszönöm a meséket, nekem sokat segítenek. Kérem szépen, tegyenek fel még meséket pl.kudarcélmény feldolgozásához, útkereséshez. Előre is köszönöm, és munkájukhoz jó egészséget és kitartást kívánok!😊

Sólyom Andrea
Sólyom Andrea
2021-01-06 17:01

Kedves Ildikó! Nagyon szépen köszönjük a visszajelzését! Készülünk az újabb mesékkel, hamarosan felkerülnek. Mi is jó egészséget kívánunk Önnek, és szép, csendes, mesehallgatós perceket a hétköznapokban is! Üdvözlettel Sólyom Andrea

Beatrix
2020-05-05 21:36

Általános Immunerősítő – 2 változat /1-es hanganyag elindul, de azonnal a vegere ugrik.. ugyanez a Pihenes es a Varakozas hanganyagnal.
Egyebkent hatalmas koszonet a hanganyagokert !!!

Csány Katalin
Csány Katalin
2020-05-05 11:55

A Pihenés és a Várakozás hanganyagokat nem tudom meghallgatni, az elkezdés után nem sokkal megszakadnak. Mit tudok tenni?

Kelemen-Szilágyi Adrienn
2020-05-05 12:47
Reply to  Csány Katalin

Köszönjük a jelzést!
A rendszergazdánknak jeleztem. Jelzem majd itt, ha ő szól, hogy sikeresen elhárította a problémát.

Üdv
Adrienn

Kelemen-Szilágyi Adrienn
2020-05-10 09:31

Kedves Katalin!
Remélem, azóta önnél is megoldódott a probléma. A szerverünkön nem jelentkezett a hiba, így valószínű, hogy egyedi problémákként merül ez fel.
Erről a linkről tömörítve letöltheti az összes hanganyagot, aminél akkor már nem várható a jelzett hiba
https://hipnozis-mhe.hu/wp-content/uploads/2020/05/mhe_osszes_hanganyag_20200505.zip
Remélem, ez segít.

üdv,
Adrienn

16
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x