Meghívó – Könyvbemutató – Hipnózis a gyakorlatban 5.

Fogadja meghívásunkat a Magyar Hipnózis Egyesület soron következő könyvbemutatójára!

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy megjelent az Animula Könyvkiadó gondozásában, Dr. Zseni Annamária szerkesztésében Hipnózis a gyakorlatban 5. kötete Sorsunk rejtett kódjai címmel. E könyv ötödik kötete annak a könyvsorozatnak, melyben esettanulmányok bemutatásán keresztül szeretnénk az olvasóval megismertetni a néha még ma is misztikusnak tűnő hipnózis használatát, a hipnoterápiás folyamat építkezését. Könyvsorozatunk jelen kötete a rendszerszemlélettel való munkát mutatja be a hipnoterápia folyamatában. A rendszerszemlélet nagy fordulatot hozott a tudománytörténetben. A kötet nagyon jó eligazodást tesz lehetővé a transzgenerácós elméletek és gyakorlati módszerek világában. Elméleti fejezetei és a napi gyakorlat rejtelmeibe bepillantás nyújtó fejezetei sokszínüek. Fiatal és éltesebb szerzők igen erős tudással felvértezve járultak hozzá a ma egyre jelentősebbé váló szemlélet terjedéséhez.

Dr. Zseni Annamária szerkesztő moderálásával a könyvismertetésre 2020 szeptember 25-én 18 órától kerül sor online formában, Zoom alkalmazással. 

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/99650664117?pwd=bWNyR25aNCtjQzRNSlRGbURibldXQT09

Meeting ID: 996 5066 4117
Passcode: 523680

A kötetet Dr. Túry Ferenc, a könyv lektora fogja bemutatni. Simon Péter pszichodramatista szemelvényeket olvas fel a könyv esettanulmányaiból, munkájukon keresztül így  próbáljuk a szerzőket online is közel hozni a résztvevőkhöz.

Animula Könyvkiadó mail@animula.hu email címen várja a megrendeléseket, a szállítási postaköltséget átvállalja!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x