Dr Somogyi Erika anaestesiologus, klinikai pharmakológus, pszichoterapeuta: Elakadt gyász a meg nem született gyermekekért – hipnoterápiás munka az elakadás oldására

Kedves Érdeklődők!
Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok!

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe:

Dr Somogyi Erika anaestesiologus, klinikai pharmakológus, pszichoterapeuta: Elakadt gyász a meg nem született gyermekekért – hipnoterápiás munka az elakadás oldására

Lehetetlen gyászolni addig, amíg valaki létezéséről nem is tudtunk. Nehéz gyászolni azt, akiről tudtunk, de akit sosem láttunk. Nehéz úgy gyászolni, hogy tudatunk nem őrzi a személyes kapcsolódás emlékeit. Tovább nehezíti a gyász megélését, hogy a meg nem születettekhez még akkor is bűntudat kapcsolódik, ha a halálukban nem vagyunk vétkesek.
Ha másért nem, akkor a túlélők bűntudata dolgozhat a lélek mélyén. Lehet, hogy a tudat úgy véli, megbirkózott a veszteséggel, a bűntudattal. Nem elég a tudat munkája, ha az érzelmi folyamat nem járja be a maga útját a tudattalanban elakadt gyász számos családi, emberi kapcsolatban keresi megnyilvánulásának lehetőségeit. Hogyan dolgozzunk az érzelmekkel, hogy a gyászfolyamat a lélekben is bejárja a maga útját, engedje, hogy a halott a halottak közé kerüljön és ne kelljen az élőkkel való kapcsolatban megnyilvánulnia? Erre a kérdésre keresve a választ mutat be a műhely egy, a terápiás munkámban hasznosnak bizonyult hipnoterápiás munkamódot.

Jelentkezni az alábbi linken lehet:
Jelentkezési lap

Fontos tudnivalók:

A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadássorozat végén regisztráljuk az Oftex
portálon.
Időpont: 2020. december 18. 16-19 óra
A járványhelyzetre való tekintettel a műhely online lesz megtartva, ZOOM alkalmazással. A részvételt csak előzetes regisztráció és a részvételi díj átutalással történt befizetése esetén tudjuk biztosítani.

Jelentkezés és átutalás legkésőbb a rendezvény előtti napon 24 óráig
tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy jelentkezésnél tüntessék fel a Zoom alkalmazásban
alkalmazott felhasználói nevüket a könnyebb beazonosításhoz!
ZOOM hozzáférési linket a jelentkezéskor megadott email címen küldjük meg a rendezvény napján!
Részvételi díj 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft.
Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:
CIB 10700244 – 26137702 – 51100005
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Somogyi műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Somogyi műhely”).
Átutalással fizetésnél annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága