Workshop – Prof. Varga Katalin (pszichológus és hipnoterapeuta) és Dr. Szeverényi Csenge (ortopéd sebész): Vérzés, vérzéscsillapítás: szuggesztív technikák lehetőségei.

Kedves Érdeklődők!

A következő műhelyünkön a szuggesztív lehetőségeket tekintjük át a különféle vérzések csillapításában. Annak a vizsgálatlanak a bemutatására is sor kerül, amely az ortopédiai műtétekre való felkészítésben, valamint a műtétek közben alkalmazott szuggesztiók hatását vizsgálta a vérzésre nézve. A klinikai kutatás módszertani kihívásai mellett megismerkedhetnek az alkalmazott szuggesztiós technikákkal, amelyek a vérzés közel 40%-os csökkenését eredményezték (a szuggesztiók nélküli, hagyományos kezelést kapó csoporthoz képest).

Előadók: Prof. Varga Katalin (pszichológus, hipnoterapeuta, ELTE PPK Affektív Pszichológia Tanszék) és Dr. Szeverényi Csenge (ortopéd sebész, Debreceni Egyetem, Ortopédiai Klinika)

A részvételre élőben és online is van lehetőség. Kérjük, hogy bármely formájú részvételi szándékát a következő regisztrációs linken jelezze legkésőbb 2021. november 10. éjfélig.

Időpont: 2021. november 12., péntek, 16:00-19:30
Helyszín: ELTE PPK (Bp., 1064, Izabella utca 46.), 216-os terem – és ZOOM felület

Fontos tudnivalók:
A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadássorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon.

Jelentkezési lap

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x