FogászatON – emberközelibb ellátás bekapcsolása – online workshop

Az orvostudományok terén a fogorvostudomány az egyik leginnovatívabb terület. A modern technika, az anyagok, eszközök robbanásszerű fejlődése, a digitális technológia térhódítása mind-mind a páciensek kényelmét szolgálja.

Mégis úgy tűnik, hogy sokak számára óriási kihívást jelent a fogorvosi rendelésen való részvétel. Mindennapos jelenség, a fogorvostól, a fogászati kezelésektől való félelem, de kihívás lehet az orvos számára is ennek a nehéz helyzetnek a kezelése.

Megoldást jelenthet a szuggesztív kommunikáció, a hipnózis használata. Ez egy nyugodt, kellemes, szeretetteljes légkőr, mely segíti a páciens és az orvos egymásra hangolódását, a munka hatékonyságát.

Szeretnénk bemutatni, hogy milyen praktikus, gyakorlati haszna lehet a hipnózis használatának a fogorvosi kezelések során (pl,fájdalomcsillapítás, vérzéscsillapítás, szájhigiéne javítása, pszichoszomatikus betegségek…stb),

És szeretnénk megmutatni, azt is, hogy hogyan közvetítjük a szuggesztiók segítségével a belső öngyógyító erőket, a testi-lelki-szellemi harmóniára való törekvést és mindezek milyen módon illeszkednek más módszerek alkalmazásához a mindennapi gyakorlatban.

Előadók: dr. Radányi Éva: fog – és szájbetegségek szakorvosa, hipnodonta és a relaxációs és szimbólum terápiás (autogén tréning-meditáció-imagináció) pszichoterápiás módszer szakterületi felhasználója

  1. Gál Viktor: fogorvos, hipnodonta

Regisztráció

Dátum: Időpont: 2022. április 8. 16:00-19:00
Helyszín: ZOOM online felület

Részvételi díj:
előzetese befizetés esetén: 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft.

Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:
CIB 10700244 – 26137702 – 51100005

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Radányi-Gál műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Radányi-Gál műhely”).
Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x