Hatékony kommunikáció az egészségügyben

Hatékony kommunikáció az egészségügyben

Három alkalmas pontszerző továbbképzés a Budapesti Uzsoki Utcai Kórházban

A képzést kérésre más kórházakban is megtartjuk! A pontos tematika az adott kórház igényei mentén alakítható. Ezzel kapcsolatban egyeztetni a szilidri@yahoo.com email címen lehet.

A továbbképzést mindazoknak az orvosoknak és más egészségügyi szakembereknek ajánljuk, akik a mindennapi munkájukban közvetlenül kapcsolatba kerülnek a betegekkel, hiszen olyan technikákat ismerhetnek meg, amelyek segítségével gyorsan és hatékonyan érhetnek el pozitív változásokat a pácienssel való együttműködése során. A módszer a pozitív szuggesztiók tudatos alkalmazásán alapul, ezek hatékonyságát számos klinikai vizsgálat igazolja.

A páciensek együttműködése alapvetően könnyíti meg az őket gyógyító szakemberek munkáját, ennek hiánya, illetve a kommunikációs elcsúszások a személyzetet embert próbáló helyzetek elé állíthatják,  nehezítik úgy a gyógyítást, mint a gyógyulást.

Az előadások során szemléletet és eszközöket kínálunk ahhoz, hogy egyszerű lépésekben biztosítani tudjuk a nyugodt és hatékony légkört a gyógyítás során, megnyerve a páciens bizalmát és együttműködését. A tanfolyamon elsajátítható technikák a gyakorlatban azonnal alkalmazhatók.

A  továbbképzés/workshop 3 alkalmas, alkalmanként 120-140 perc. Részletes program a csatolmányban.

A teljes képzés díja 24.000 Ft, OFTEX kódja: 236, és 18 kreditpont szerezhető általa.

Az OFTEX-en felsorolt orvosszakmák „szakma szerinti”, a többi orvosszakma képviselője „egyéb elméleti” pontként kapja meg ezt a 18 kreditpontot. A szakdolgozók számára az OKFŐ álatali minősítés folyamatban van.

Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni: OTP: 11702081 21455027. A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a képzés megnevezését. (Pl. “Kommunikáció az eü-ben, Kis Miklós). Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Helyszín: Budapesti Uzsoki Utcai Kórház, 1145 Budapest, Uzsoki utca 29-41., D épület Tanácsterme

Kezdés: 2024. február 29., 14:00 óra További időpontok: április 18 és május 9., 14:00-16:00

Jelentkezési határidő: 2024. február 20, maxmimális létszám 30 fő.

Jelentkezés módja ezen a Google form-on keresztül: 

Jelentkezési lap

A részletes program a csatolmányban található.

Program letöltése

A szervezők nevében üdvözlettel,
Lázár Cseke Éva
Klinikai szakpszichológus
evalazarcseke@gmail.com

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x