Dr. Ludvigh Károly: Szédült iram – az egyensúlyvesztés, mint felszólítás irányváltásra

Kedves Érdeklődők!
Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok!

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe:
Dr. Ludvigh Károly pszichiáter, hipnoterapeuta, szervezeti tanácsadó, executive és business coach:
Szédült iram – az egyensúlyvesztés, mint felszólítás irányváltásra

A Műhely egy vezetői coaching megkeresést követő folyamat köré szerveződik.
Az eset ismertetése a résztvevők bevonásával, interaktív módon történik (gOng módszertan).
Érintünk néhány elvi kérdést, mindamellett a Műhely alapvetően a gyakorlatra összpontosít.

A legfontosabb összefüggések a coaching-helyzetmegértés-megoldásközpontúság-álommunka-hipnózis-hipnoterápia-coaching körben vázolódnak.

A határterületi folyamat tárgyalása közben illusztrációként további eset-példák is felidéződhetnek. A vezérfonalként szolgáló történet és az esetleg előkerülő többi példa közös eleme a fejlesztő folyamat közben, módszertani keretben megjelenő megváltozott tudatállapot, transzállapot, mint változást támogató állapot, erő.

A Műhely során sajátélmény szakaszra is sor kerül. Az eset folyamatában alkalmazott stabilizáló indukció a sajátélmény része.
A program célja, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek egy coaching-hipnoterápia (álom és hipnózis) határterületi esetbe, mozgósítsák, illetve tudatosítsák saját koncepcióikat és megoldási fantáziáikat, valamint, hogy sajátélmény tapasztalatban is legyen részük, amelynek részeként jól használható, stabilizáló hatású, metaforikus szuggeszciós technikával is találkozhassanak akár későbbi saját alkalmazásra. A sajátélményű szakasz része a hozzá kapcsolódó élménymegosztás.

A Műhely egy tudatosító, csoportos összegzéssel („tudás-transzfer”) zárul, melyben, amennyiben az idő engedi, egy „azonnali kérdések – azonnali válaszok” párbeszéd is helyet kaphat.

Laza, könnyű viselet ajánlott. A Műhely előtt legföljebb könnyű étkezés, „hidratálás” javasolt.

A képzés pszichológusok, pszichoterapeuták,  hipno-terapeuták, pszichológus-coachok (hipnózis-képzettséggel vagy anélkül) számára nyitott! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Fontos tudnivalók:

A képzés akkreditált, a CME pontokat az előadás sorozat végén regisztráljuk az Oftex portálon. Dátum: Időpont: 2019. január 18. 16-19 óra
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 218. terem.
Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.
Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni:
CIB 10700244 – 26137702 – 51100005
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Ludvigh műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Ludvigh műhely”)

Online jelentkezési lap

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy