Ziss Mariann pszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben.

Ziss Mariann pszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben.
Időpont: 2018. május 4.

Kedves Érdeklődők! Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok! Kedves szakdolgozók!

Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe: Ziss Mariann klinikai szakpszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben.

Az elmúlt évek változásai a világban szükségessé teszik a biztonsági készültség fokozottá tételét és a biztonsági gyakorlatokat. Ezek a traumatikus események közelségét vetítik előre, mely állapot a tettrekészség helyett a bénult szorongás állapotát idézheti elő. A szuggesztív kommunikáció segítségével fokozhatjuk a pozitív készültséget és csökkenthetjük a “pre-traumás stresszt”, elősegítve a “pre-traumás növekedést”. A workshop célja, hogy a fentiekben leírtakhoz speciális eszközöket adjon a résztvevők kezébe, rámutatva a biztonsági gyakorlatok és az egészségügyi helyzetek különbségeire.

Tematika: Az extrém helyzetek és szuggesztivitás a társas térben – elmélet Esetbemutatások Gyakorlatok szuggesztiók alkalmazására biztonsági fenyegetettség alatt

Fontos tudnivalók: A képzés akkreditált, a CME pont igazolás a helyszínen kiosztásra kerül.
Dátum: Időpont: 2018.05.04. 16 – 19 óráig
Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 301 terem.
Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.
Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni: CIB 10700244 – 26137702 – 51100005 A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Ziss műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Ziss műhely”). Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik. Internetes jelentkezéshez linket a képzés előtt kb. 1 hónappal érheti el!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy