Vissza a tetejére

Ziss Mariann pszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben

Fórumok Workshopok Ziss Mariann pszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben

 • This topic has 0 hozzászólás, 1 résztvevő, and was last updated 2017-11-30 | 22:01 by G. G..
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #654
  G. G.G. G.
  Adminisztrátor

   Ziss Mariann pszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben.
   Időpont: 2018. május 4.

   Kedves Érdeklődők! Kedves Pszichológus/ Pszichoterapeuta és Orvos Kollégák! Kedves Diákok! Kedves szakdolgozók!

   Szeretettel meghívjuk a Magyar Hipnózis Egyesület workshopjára, melynek címe: Ziss Mariann klinikai szakpszichológus: Szuggesztív kommunikáció biztonsági fenyegetettségben.
   Az elmúlt évek változásai a világban szükségessé teszik a biztonsági készültség fokozottá tételét és a biztonsági gyakorlatokat. Ezek a traumatikus események közelségét vetítik előre, mely állapot a tettrekészség helyett a bénult szorongás állapotát idézheti elő. A szuggesztív kommunikáció segítségével fokozhatjuk a pozitív készültséget és csökkenthetjük a “pre-traumás stresszt”, elősegítve a “pre-traumás növekedést”. A workshop célja, hogy a fentiekben leírtakhoz speciális eszközöket adjon a résztvevők kezébe, rámutatva a biztonsági gyakorlatok és az egészségügyi helyzetek különbségeire.
   Tematika: Az extrém helyzetek és szuggesztivitás a társas térben – elmélet Esetbemutatások Gyakorlatok szuggesztiók alkalmazására biztonsági fenyegetettség alatt
   Fontos tudnivalók: A képzés akkreditált, a CME pont igazolás a helyszínen kiosztásra kerül.
   Dátum: Időpont: 2018.05.04. 16 – 19 óráig
   Helyszín: ELTE PPK 1064 BP, Izabella utca 46. 301 terem.
   Részvételi díj: Előzetes befizetés esetén 4000, diákoknak 1000, MHE tagoknak 3000 Ft. Helyszínen 4500, diákoknak1500, MHE tagoknak 3500 Ft.
   Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni: CIB 10700244 – 26137702 – 51100005 A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a “Ziss műhely” megjelölést. (Pl. “Kis Miklós, Ziss műhely”). Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik. Internetes jelentkezéshez linket a képzés előtt kb. 1 hónappal érheti el!
   Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt:
   ​az MHE Vezetősége és Tanulmányi Bizottsága

  1 / 1 bejegyzés megtekintése
  • A fórum megtekintéséhez bejelentkezés szükséges.