Varga Katalin: Mi a jó a kritikus helyzetekben? A szuggesztív (hipnotikus) kommunikáció ereje

Kedves Kollégánk,

Szeretettel hívjuk meg Önt, hívunk meg Téged a Magyar Hipnózis Egyesület idei, a traumát és traumafeldolgozást fókuszba állító ingyenes előadássorozatának negyedik, egyben utolsó alkalmára.

Tavasszal, nyáron és ősszel egy-egy estét töltöttünk együtt mi, segítő szakemberek. A célunk közös, eredményesebben, jól jelen lenni a traumával való munkában, s ehhez a közös célhoz kerestünk együtt megoldásokat.

Április elsején Havelka Judit “A trauma arcai” című előadásában a trauma hatásait és a traumafeldolgozás fókuszpontjait elemezte. Árkovits Amaryl június elsején kitágított teret és időt, “… nem túlélő akarok lenni, hanem élő” című műhelyén a transzgenerációs traumák hetedízigleni hatásairól beszélt, a trauma generációkon átívelő lenyomatairól mondott konkrét példákat. Szeptember hetedikén Szemerey Márton “Hazaúton – a test” címmel tartott előadást, középpontba állítva a test szerepét a traumafeldolgozás folyamatában.

Lelkesítő, felemelő, megérintő volt átélni, ahogy módszertől, irányzattól, iskolától függetlenül tudtunk együtt gondolkozni, minden egyes alkalommal többszázan az online térben.

A sorozat záróalkalmán újabb szemszögből nézünk rá a traumára. December 16-dikán este (16.00-19.00) Varga Katalin “Mi a jó a kritikus helyzetekben? A szuggesztív (hipnotikus) kommunikáció ereje” című műhelyén konkrét példákat átbeszélve végigvesszük a módosult tudatállapot nyújtotta lehetőségeket, együtt találjuk meg azt az utat, amelyen tudatosan felépített kommunikációval haladva akár egy jobb, teljesebb, egészségesebb működést is elérhetünk. Csatlakozzon, csatlakozz hozzánk december 16-dikán, gondolkozzunk, szakmázzunk együtt az online térben.

A műhelyen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. (A műhely részletes ismertetőjét követően megtalálható a regisztrációs link)

Várjuk Önt, várunk Téged. Legyen ez a péntek este egy közös ajándék mindannyiunknak.

Kollegiális üdvözlettel a Magyar Hipnózis Egyesület nevében,

Varga S. Katalin

A műhely részletes ismertetője:

Varga Katalin: Mi a jó a kritikus helyzetekben? A szuggesztív (hipnotikus) kommunikáció ereje

A kritikus helyzetek legtöbbször károsak, rombolóak, szenvedést és kétségbeesést hoznak. Ám nem mindig.

A műhelyen azt vizsgáljuk meg, hogy milyen lehetőségeket nyit meg a kritikus helyzetben jellemző módosult tudatállapot. Hétköznapi, valamint alkalmazott példák mentén elemezzük, hogyan válhat a kritikus állapotban levő személy előnyére, ha ezt a vele érintkező/foglalkozó (szak)ember felismeri, és értően tud bánni az állapothoz illesztett kommunikációval.

Időpont: 2022. december 16. 16:00-19:00
Helyszín: ZOOM online felület

Regisztráció

A műhely díjmentes, regisztrációhoz kötött. A programról felvétel készül.

Mindenkit szeretettel várunk!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x