Kapcsolódás és hipnózis. Workshop Bányai Évával

Hogyan kapcsolódhat össze két ember, coach-coachee, mentor-mentorált, vezető-beosztott, terapeuta-páciens vagy akár két vadidegen ember? A kapcsolódás művészet vagy tudomány?
Ezekre a kérdésekre keresünk választ a tudomány szemszögéből.

A PCE tagjai, érdeklődő vezetők, HR szakemberek és coachok számára két workshop keretében a tudomány világából a hétköznapokba is be kívánunk hozni valamit a kapcsolódásról szóló modern ismeretekből. 2018. novemberében Dr. Ábrahám István nemzetközi hírű agykutató tartott workshopot kapcsolódásaink, világról alkotott véleményünk idegi mechanizmusainak alapjairól.

2019. március 5-én pedig Prof. Dr. Bányai Éva pszichológus, hipnóziskutató mutatja meg – szintén interaktív, gyakorlatias módon –, hogyan tudjuk laikusként is alkalmazni a hipnóziskutatás eredményeit annak érdekében, hogy gyors és stabil kapcsolódást érhessünk el akár egy ügyféllel, akár egy munkatárssal, akár hétköznapi emberi kapcsolatainkban.
Bányai Éva nemcsak a tudományt műveli világszínvonalon, hanem művészetét – művészi gyakorlatát – is annak, hogyan kapcsolódhat egyik ember a másikhoz. Gyertek, győződjetek meg erről saját szemetekkel, fületekkel, “hetedik érzéketekkel”!

Regisztráció: http://bit.ly/2DM7PEB

Az előadó részletesebb bemutatása:
Prof. Dr. Bányai Éva pszichológus, hipnóziskutató, egyetemi tanár. Az ELTE Pszichológiai Doktori Iskola törzstagja, a Magatartáspszichológiai Program vezetője. A Magyar Hipnózis Egyesület örökös tiszteletbeli elnöke, első női elnöke volt az Európai Hipnózis Társaságnak (European Society of Hypnosis) és a Nemzetközi Hipnózis Társaságnak (International Society of Hypnosis). Az aktív-éber hipnózis “feltalálója” és legavatottabb ismerője.

RÉSZVÉTELI DÍJAK:
PCE tagoknak: 11 ezer Ft
A Magyarországi Coach Szervezetek (MCSz) valamely tagszervezetében érvényes tagsággal rendelkezőknek: 13 ezer Ft
A fenti két kategóriába nem tartozó, teljes díjat fizetőknek: 17 ezer Ft

A regisztráció érvényességét és a részvételt csak a díj előre utalása esetén tudjuk garantálni! Egyesületünk bankszámla száma: Raiffeisen Bank 12011351-01516867-00100009

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x