Hipnózis régen és ma – Tények és tévhitek a hipnózisról

Hipnózis régen és ma – Tények és tévhitek a hipnózisról

Interaktív előadás

Előadó: Nyíri Balázs

A hipnózist az emberek általában a filmekből, könyvekből, történetekből ismerik. Az így kialakult kép azonban gyakran nagymértékben eltér a valóságtól. Ebben az interaktív programban minden érdeklődőnek lehetősége van megismerni a hipnózis rövid történeti hátterét, a területtel kapcsolatos tévhiteket és az ezzel általában szöges ellentétben álló valóságot. Szó esik a hipnózishoz kapcsolódó kutatásokról, mérőeszközökről, emlékezetről, illetve a hipnózis modern kori gyógyításban és pszichoterápiákban elfoglalt értékes szerepéről. A program felépítése nemcsak teret hagy, de kifejezetten ösztönzi a kialakuló beszélgetéseket, a felmerülő kérdések megbeszélését. A beszélgetés során lehetőség lesz a hipnózis élményének csoportos átélésére is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Dátum: Időpont: 2024. május 31. 16:00-19:00

Helyszín: ELTE PPK, 1064, Budapest, Izabella u. 46 – 405. terem.

Jelentkezési lap

– helyszínen: 5500, diákoknak 2500, MHE tagoknak 4500 Ft.

Kérjük, a részvételi díjat a Magyar Hipnózis Egyesület alábbi számlaszámára szíveskedjék átutalni: OTP 11702081 21455027 – legalább 24 órával az esemény előtt.

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a résztvevő nevét (ha céges számláról történik az utalás, akkor is a résztvevő személy nevét) és a „Nyíri műhely”; megjelölést. (Pl. „Kis Miklós, Nyíri műhely”)

Amennyiben átutalással fizet, annak a nevére tudjuk a számlát kiállítani, akinek a nevéről az utalás történik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Szólj hozzá a lap alján! Kattints ide!x